МУШКА МАЈИЦА

ВЕЛИЧИНА ШИРИНА ДУЖИНА
S 18 "/ 46 цм 28 "/ 71 цм
M 20 "/ 51 цм 29 "/ 74 цм
L 22 "/ 56 цм 30 "/ 76 цм
XL 24 "/ 61 цм 31 "/ 79 цм
2XL 26 "/ 66 цм 32 "/ 81 цм
3XL 28"/ 71цм 33 "/ 84 цм
4XL 30 "/ 76 цм 34 "/ 86 цм

 

ЖЕНСКА МАЈИЦА

ВЕЛИЧИНА ШИРИНА ДУЖИНА
S 16 "/ 40.6 цм 23 "/ 58.5 цм
M 17 "/ 43.2 цм 24 "/ 61 цм
L 18 "/ 45.7 цм 25 "/ 63.5 цм
XL 19 "/ 48.3 цм 26 "/ 66 цм
2XL 20 "/ 50.8 цм 27 "/ 68.6 цм
3XL 21"/ 53.3цм 28 "/ 71.1 цм

 

 

ДУКЕ И ДУКСЕ

ВЕЛИЧИНА ШИРИНА ДУЖИНА
S 18 "/ 46 цм 28 "/ 71 цм
M 20 "/ 51 цм 29 "/ 74 цм
L 22 "/ 56 цм 30 "/ 76 цм
XL 24 "/ 61 цм 31 "/ 79 цм
2XL 26 "/ 66 цм 32 "/ 81 цм
3XL 28"/ 71цм 33 "/ 84 цм
4XL 30 "/ 76 цм 34 "/ 86 цм
5XL 32 "/ 81 цм 35 "/ 89 цм
Успешно сте се претплатили!